Telefon:
 06-1-781-5481,
 06-70-378-27-50
 Fax:
 06-1-780-65-42

 E-mail:
 ajtoszalon@gmail.com
 Iroda, bemutatóterem:
  Ajtószalon Kft.
  1147 Budapest
  Lovász utca 1. 3/303.

 Nyitvatartás:
 Hétfőtől - Péntekig
 10.00 -18.00
 Google térkép >>>

• Műanyag ablakok estében használja online ajánlatkészítő programunkat (Árkalkulátor gomb)

• Küldjön ajánlatkérést (Árajánlatkérés gomb)

• Küldjön e-mailt, hívjon bennünket telefonon, vagy keressen bennünket személyesen bemutató termünkben, hogy tudjuk egyeztetni igényeit (Vevőszolgálat)

• A helyszínen elvégezzük a munka felmérését

• Felmérést követően elkészítjük a hivatalos árajánlatunkat

• A bemutatótermünkben megrendeli a terméket vagy szolgáltatást

• A helyszínen elvégezzük a munkát az Ön teljes megelégedésére
• Mindenekelőtt összegezze igényeit, lehetőségeit!

• Szerezzen be minél több információt ismerőseitől, az internetről, prospektusokból!

• Ha még mindig bizonytalan, kérje ki egy szakember tanácsát! (A miénket ingyen megkaphatja.)

• Az ár csak egy szempont, az ár-érték arány a döntő! Az olcsó is lehet kidobott pénz, a drága pedig kifizetődhet. Számoljon több alternatívával!

• Ha alapterméket, kiegészítőket és szolgáltatásokat is vásárol - pl. nyílászárót, árnyékolót, beépítést -, egyszerűbb és biztonságosabb egy kézre bízni mindent! (Tőlünk a teljes termékskálát és a szakértő munkát is megrendelheti.)

• Nézzen utána a referenciáknak. A minőséget és megbízhatóságot a korábbi ügyfelek elégedettsége jelzi!

•  A „kétszer mérj, egyszer vágj” itt is érvényes. A gondos előkészület a siker garanciája.

Mindegy, hogy új építésről vagy felújításról van szó az ablakok minden esetben fontos szerepet játszanak. A választás alapja lehet optikai, műszaki vagy funkcionális elvárás. Az alapvető két dolog, amely megkülönbözteti az ablakokat: a profilszerkezet és a tömítés.

6 légkamrás ablak alapáron elérhető:
Csúcsminőségű 6 légkamrás tok és szárnyprofil 80 mm beépítési mélységgel a jobb hőszigetelésért és nagyobb stabilitásért! Ug (k) = 1,0 W/m2K hőszigetelő üvegezés! Rendelkezésre álló falnyíláshoz igazítva egyedi méretben felár nélkül!
3 rétegű üvegezés elérhető áron:
Csúcsminőségű 6 légkamrás tok és szárnyprofil 80 mm beépítési mélységgel a még jobb hőszigetelésért és nagyobb stabilitásért! Ug (k) = 0,7 W/m2K hőszigetelő üvegezés! Rendelkezésre álló falnyíláshoz igazítva egyedi méretben felár nélkül!

Fontos szempontok:
 • légkamrák száma
 • a tok és a szárnyprofil vastagsága
 • az acélmerevítés vastagsága, típusa
 • UV állóság

Kitűnő minőségű, piacvezető német profilból gyártott ablakok azoknak, akiknek számít a minőség, szeretik a különlegeset és nem bánják ha mindez igen kedvező árban érhető el!

A változatos műanyag betétek ajtóinkat a lakás díszévé teszik. Könnyed eleganciájuk igen hosszú élettartammal, stabilitással színtartóssággal és kitűnő biztonsági tulajdonságokkal társul. Termékeinkben szerencsésen ötvöződik a szépség, a megbízhatóság és a versenyképes ár. Műanyag bejárati ajtók több mint húszféle panellel, modern vagy klasszikus, egyenes, íves , ovális formában, tele, egy vagy több üveges, díszüveges változatban. Alacsony, könnyen járható küszöbmegoldással, 5 pontos (2 csap + 2 görgő + zárnyelv) kilincsműködtetésű zárszerkezettel, opcionálisan kiegészítő zárral és egyéb tartozékokkal. Bemutatótermünkben segítünk kiválasztani az Önnek leginkább megfelelő típust!

Példa az üvegezési lehetőségekre (típus Vienna)

 

Ízelítő a klasszikus műanyag nyílászáró formákból
Nottingham
-shire
Perthshire Hampshire Derbyshire (mahag.) Ulster (oldal és felülvilágítós)

 

Néhány típus a modern formákból
Zürich Turin Savona Ravenna

 

Ajtóink a különleges üvegdíszítéseknek köszönhetően valódi iparművészeti alkotásokká válnak az Ön otthonában is. Amennyiben nem díszüveget választ, lehetőség van az épület stílusának leginkább megfelelő katedrál háttérüveg kiválasztására is. Változatos mintázatú, finoman elegáns háttérüvegeink tovább emelik a bejárati ajtó eleganciáját. Az ajtóhoz különféle kiegészítőt is választhat - réz kopogtató, kémlelőnyílás, házszám, réz levélbedobó, stb. - amik valóban egyedivé teszik a bejárati ajtót.

 

Stabilitás, merevség, biztonság
A betörésbiztonság a profilnál kezdődik!
6 légkamrás tok és szárnyprofil 80 mm beépítési mélységgel:
a légkamrák számának növelése többszörös előnyt jelent
emeli tok és szárny hőszigetelő képességét
növeli az ablak stabilitását, merevségét
nagyobb beépítési mélység, 80 mm vastag tok és szárnyprofil
erősebb ablakszerkezet
acélmerevítés a tokban és a szárnyban is
biztonságos vasalatrögzítés 

 

Minőségi német Siegenia Aubi vasalat
opcionálisan „gombafejes”, kiemelés
ellen védő biztonsági vasalatrendszer
biztonsági üvegezés opció 

A nagyobb stabilitás a gyakorlatban is megtapasztalható előnyökkel jár:
 • nagyméretű szerkezetek esetén is kellőképpen merev, hosszú távon is megbízhatóan működtethető a szerkezet, nem „nyiklik-nyaklik”
 • ellenállás a szélnyomásnak
 • magasabb betörésvédelem
 • hosszú távú megbízható működés

Hőszigetelés
Ablakunk komplett hőszigetelését alapvetően négy dolog határozza meg:
 • az üveg hőszigetelő képessége
 • a tok és szárnyprofil hőszigetelő képessége
 • tömítettség a tok és a szárny között, gumitömítések száma, záródás minősége
 • ablak tokja és a fogadó falszerkezet közötti szigetelés, ami a beépítés minőségén múlik

6 légkamrás tok és szárnyprofil 80 mm beépítési mélységgel:
jobb hőszigetelés a 6 légkamrának és nagyobb szerkezeti mélységnek köszönhetően Ug (k) = 1,0 W/m2K hőszigetelő üvegezés hő átbocsátási tényező definíciója: a „k” vagy újabban „Ug” érték az üvegezés hő átbocsátási tényezőjét jelenti, értéke minél alacsonyabb, annál kedvezőbb, annál jobb hőszigetelő képességű az üvegezés. Ablakainkba alapáron kerül az igen kedvező 1,0 W/m2K üvegezés

Dupla gumitömítés
az ablaktok és a szárny közötti jól szigetelő tömítést dupla gumitömítés biztosítja a tok és a szárny kapcsolatát, a megbízható működést német siegenia aubi vasalatok garantálják.

Kényelem
 • hibás működtetés gátló vasalat
 • megakadályozza a bukó és a nyíló funkció együttes, véletlen működését. Ennek hiányában, megtörténte esetén az ablak csak az egyik alsó sarkán és egy felső vasalat elemen „lógna”.
 • résszellőző funkció
 • az ablakkilincs bukó és nyíló állása közötti 45 fokos pozíció lehetővé teszi, hogy az ablakszárny – kívülről nem látható módon – 1-2 mm-re elemelkedik a toktól és így „huzatmentes” mikroventillációt biztosít.
 • fokozott hangszigetelés
 • a körbefutó dupla gumitömítés jelentősen javít a hangszigetelésen és ablakainkba fokozott hangszigetelésű üvegezés is rendelhető

Esztétikum és célszerűség
 • keskeny profilnézetek
  - a 6 kamrás profil és 80 mm-es beépítési mélység lehetővé teszi, hogy egy masszív és erőteljes ablak látszó profilja könnyed és légies legyen
  -a keskeny látszó profilnak köszönhetően azonos nyílásméretek esetén nagyobb az üvegfelület, így több éltető fény jut a lakóhelységekbe
 • időtálló design
  - lágy vonalvezetésű, lekerekített élek, kerekített üvegszorító lécek adják az ablak finom eleganciáját, ami nem csak stabil és megbízható, hanem mutatós is.
  -a duplán körbefutó gumitömítés szolid, szürke színű
 • könnyű tisztíthatóság

Színes ablak acrylcolorral
Színes ablakprofilokkal hangsúlyosabbá teheti homlokzatát. A lakóházak így összetéveszthetetlenek lesznek, csak úgy, mint a bennük lakók. Az ipari épületek vonzóan szembetűnővé vállnak. Az acrylcolor színezési eljárása során a fehér PVC alaptest és a színes acrylüveg egy munkafolyamat során egymástól elválaszthatatlanul összeolvad. A két anyag összeolvadása következtében egy matt selyem profilfelület keletkezik, amely az időjárási befolyásoknak problémamentesen ellenáll. A profil fehér belső oldala biztosítja azt, hogy az ablak a belső tér berendezéséhez minden esetben passzoljon.

Az acrylcolor előnyei
 • Színtartó. Az acrylt évtizedek óta alkalmazza az autóipar, mert az intenzív időjárási viszonyoknak is kitehető, színtartó anyag.
 • Könnyen tisztítható.Az acrylcolor ablakok közel s távol a legegyszerűbben tarthatók tisztán illetve ápolhatók. Régi festék eltávolítása, újrafestés a múlté, ezzel a költséggel nem kell számolnia. Piszoktaszító és egyszerű tisztítóanyaggal könnyen tisztítható.
 • Karcálló. Az acrylcolor profilok selyemfényű, sima, pórusmentes felületűek. A PVC és az acryl magas hőfokon való ősszeégése különösen jó tartósságot eredményez. Nemcsak a karcolások ellen lesz védett, hanem por és piszok ellen is.
 • Magas visszatükrözési arány. A napsütés jelentős, az infra tartományban levő nem látható részét a felület visszatükrözi. Ezért a profil hőfelvétele minimális lesz. A színes és a fehér profilok közötti érthető felmelegedési különbség ebben az esetben nem jelentős.
 • 100%-ban újrafeldolgozható. Az acrylcolor profil teljesen újrafeldolgozható. A maradék profilok a szokásos úton visszakerülnek. A régi ablakok visszagranulálásra, előkészítésre kerülnek. Az eredmény egy magas minőségű alapanyag, melyet az új profilokhoz kitűnően fel lehet használni. Ezzel egy zárt termékláncot garantálunk.

A fafólia egy természetes kinézetért. Aki a hagyományos optikát szeretné házán viszontlátni és emellett a modern technológia előnyeit is szeretné megkapni, annak egy alternatív lehetőség: műanyag ablak fa dekorfóliával. Egyaránt felhasználható a régi házak felújításánál, valamint a vidéki stílus megtartásánál új épületeknél. A fadekor ablakokkal teljeskörű architektúrát és esztétikus külsőt kap. A külső-belső fóliázáskor az alaptest barna színű. Így érhetjük el, hogy az ablak kinyitásakor a természetes kinézete legyen ablakunknak és a fafólia dekoratív hatása még jobban érvényesüljön.

A megfizethető biztonság: MABISZ I. kategóriás biztonsági ajtó egy normál műanyag vagy fa bejárati ajtó áráért, MABISZ előírások szerinti beépítéssel!

Maximális biztonság, elérhető ár - ezek a Capital Doors lépcsőházi ajtók jellemzői.
A Capital Doors lépcsőházi biztonsági ajtók felülete sima, színüket a kilenc színben rendelhető fa hatású fólia burkolat színe határozza meg, ami az acél szerkezetre van rögzítve. Azok körében népszerű, akik a minimalista de elegáns berendezési tárgyakat részesítik előnyben, vagy csak egy masszív, biztonságos ajtót szeretnének.

Capital Doors lépcsőházi biztonsági bejárati ajtóink síklapos kivitelben készülnek többféle kivitelben (kétszárnyú, oldal- és felülvilágítós) és színben és egyedi méretben is (nincs szükség falbontásra, ill. kőművesmunkára!). Az ajtócsalád ismertetése előtt a legfontosabb azonban, hogy Ügyfeleink részére tájékoztatást nyújtsunk arról, hogy mi minősíti igazán egy bejárati ajtó biztonsági védelmét. Úgy is mondhatnánk, mi szabja meg az igazi értékét.

A biztonsági ajtók MABISZ minősítése több kategóriát különböztet meg! Ezt a legfontosabb kérdést sajnálatos módon a legtöbb esetben az ajtók (főleg az olcsóbb kategóriájú) bemutatásakor egy egyszerű mondattal elintézik: „Az ajtó MABISZ minősített.” Mivel a MABISZ (Magyar Biztosítók Szövetsége) biztonsági skálája sokfokozatú, ez jelentheti azt is, hogy pl. „Teljes körű mechanikai védelem alkotó eleme” minősítés esetén az ajtó maximum 3 percig áll ellen a szakavatott betörési kísérletnek. Azzal még kevesebben vannak tisztában, hogy egy „3 perces” ajtó csavarhúzóval, 20 dekagrammos kalapáccsal, faékkel történő behatolási kísérletnek áll ellen 3 percig, míg egy „15 perces” ajtó esetén az alsóbb kategóriák eszközein felül méteresnél hosszabb feszítővassal, kilósnál nehezebb kalapáccsal, hidegvágóval, sőt csendesnek nem nevezhető sarokcsiszolóval (gyorsvágó, „flex”) történik a betörési kísérlet, aminek 15 percig ellenáll a minőségi biztonsági ajtó! A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a két ajtó között nem csupán 12 perc behatolási időszükséglet a különbség, hanem könnyen elképzelhető, hogy egy „3 perces” ajtónál alkalmazható szerszámkészlettel a „15 perces” biztonsági ajtón nem is lehet áthatolni! Táblázataink részletesen megmutatják a különböző védelmi fokozatokat és az azoknak megfelelő áttörés elleni valódi védelmet, valamint a különböző fokozatonál alkalmazható eszközök listáját! A CAPITAL DOORS biztonsági ajtók az első, Magas betörésgátlású fokozatba tartoznak! Mivel a betörő legnagyobb ellensége az idő, fontos, hogy a kiválasztott ajtó magas betörésgátlású legyen. Ez a védelem a Capital Doors lépcsőházi típusaival már egy normál bejárati ajtó áráért elérhető! Itt kell megemlítenünk azt is, hogy a legjobb ajtó is csak szakszerű beépítés esetén nyújt magas védelmet. Az Ajtószalon Kft. ingyenes felméréssel MABISZ előírások alapján építi be biztonsági ajtóit!

Dió Wenge Mogyoró Cseresz
-nye
Fenyő Tölgy Mahagó
-ni
Fekete Fehér
Egyszárnyú biztonsági ajtó egyszárnyú biztonsági ajtó fix bevilágítóval egyszárnyú biztonsági ajtó fix bevilágítóval és fix felülvilágítóval
egyszárnyú biztonsági ajtó fix felülvilágítóval Kétszárnyú biztonsági ajtó Kétszárnyú biztonsági ajtó
Kétszárnyú biztonsági ajtó fix bevilágítóval Kétszárnyú biztonsági ajtó fix bevilágítóval és fix felülvilágítóval Kétszárnyú biztonsági ajtó fix felülvilágítóval

Capital Doors lépcsőházi biztonsági ajtó szerkezeti felépítése:
 • Az ajtólap fémkazetta dupla fallal 1.5 mm –es acéllemezből, függőleges irányban 20 cm-enként végigfutó acélmerevítéssel ponthegesztett kivitelben, fa hatású fóliával borítva.
 • Az ajtó tok elekrosztatikus szórással festett acél tok merevítő bordákkal, melyeket a falba elhelyezett beütővasakhoz hegesztünk.
 • Hőszigetelő poliuretán hab kitöltés
 • Henger alakú gumitömítésre záródó ajtólap
 • Merevített speciális tokszerkezet
 • Esztétikus borítá
Ennek a szerkezetnek köszönhető „Capital Doors” biztonsági ajtóink egyedülálló merevsége.

Capital Doors ajtók biztonsági zárszerkezetei:
A zárszerkezetek bármelyike garantálja a megfelelő biztonságot, bár kialakításuk különböző.

Maco / Maco típusú zárszerkezet
Az egy irányban reteszelő kilincses főzár és másodzár 3-3 db tömör acél reteszvasait kétlöketes hengerzár mozgatja. Ahogy minden más zárszerkezetnél, a Maco / Maco zárnál is 2 db pántoldali leemelés gátló csap egészíti ki a védelmet. A felső másodzár belül fordítógombos kivitelű. A hengerzárbetét ABUS D6 típusú 6 csapos fúrásvédett és KES N típusú 5 csapos, szintén fúrásvédett. A pajzsok színe a fémtok színével egyező sötétbarna vagy fehér (fehér ajtólap esetén)

 

Mottura típusú zárszerkezet
A zárszerkezet 3 irányban, 6 ponton (4+1+1) reteszel. A kéttollú kulccsal működtethető 6 zárólemezes, 4 löketes zár 40 milliméteresre növelt zárnyelvei a biztonság növelését szolgálják. Ahogy minden más zárszerkezetnél, a Mottura zárnál is 2 db pántoldali leemelés gátló csap egészíti ki a védelmet. A kilincspajzsok színe tetszés szerint lehet réz vagy matt króm, kör rozettás vagy hosszú címes kivitelű.

 

Mul T Lock típusú zárszerkezet
A zárszerkezet 4 irányban, 6 ponton (4+1+1+1) reteszel. Minden más típustól eltérően a zárszerkezet az ajtó pántos oldalán is működtet egy aktív zárócsapot (a két leemelésgátló csapon felül), nagymértékben növelve a biztonságot. A fúrásvédett gyári védőpajzzsal ellátott, szintén Mul T Lock gyártmányú ötcsapos (csap a csapban), fogaskerekes, fúrásvédett zárbetét működteti a zárszerkezetet. A kilincspajzsok színe tetszés szerint lehet réz vagy matt króm, kör rozettás vagy hosszú címes kivitelű. A Mul T Lock záras ajtók kívül gombos változatban is rendelhetők (ez esetben kulcs nélkül nem érdemes elhagyni a lakást…)

 

Mul T Lock + Maco (Multisistem) zárszerkezet
A hengerzárbetét Abus D6 típusú, 6 csapos, fúrásvédett és KES N típusú, szintén fúrásvédett. A másodzár belül fordítógombos kivitelű és a fő zárral pajzsán helyezkedik el. A fúrásvédett Maco pajzs a fémtok színével egyező sötétbarna vagy fehér (fehér ajtólap esetén) Ahogy minden más zárszerkezetnél, a Mul T Lock +Maco zárnál is 2 db pántoldali leemelés-gátló csap egészíti a védelmet.

 

Üvegezés és védőrácsok

Józsa István iparművész
1974-től készíti művészi igényességű megmunkálással kovácsoltvas rácsait. Honlapján megtekinthető munkáin látszik milyen kitűnően eligazodik az aktuális trendek és irányzatok között, milyen remekül vegyíti a hagyományos növényi és virágmintákat a modern alakzatokkal, milyen jól bánik a szecessziós elemekkel. A sokszínűségre törekszik, és az egyedi megvalósításra, és egyben a megrendelő igényeit is kiszolgálja. Vasból szinte akármit megcsinál és a munkái arról tanuskodnak, hogy valóban kimagasló mestere a szakmájának.
Józsa István weblapja>>>

Stílus, megbízhatóság, minőség - ezek a Capital Doors kültérre is beépíthető biztonsági bejárati ajtó jellemzői.Az ajtócsalád az alkalmazott műszaki megoldások eredményeként bel és kültéri beépítésre egyaránt alkalmazható. A biztonságos fémszerkezethez alumínium élprofil segítségével kapcsolódó 20 mm vastag kétoldali HDF faburkolat nem csak a kültéri beépítést biztosítja. Lehetővé teszi, hogy nem csak síklapos, hanem egy vagy kétoldali mart mintázattal is rendelhető legyen az ajtó. A négyféle marási mintával és fél tucat felületi famintával masszív, MABISZ I. kategóriás bejárati ajtaját igazán egyedivé teheti. A szín és modellválaszték, a beépítési lehetőségek, valamint az egyedi védőrács és díszüveg megoldások a legigényesebb vevői elképzeléseknek is megfelelnek.

Capital Doors kültérre is beépíthető biztonsági bejárati ajtóink síklapos vagy mart mintás ajtólappal készülnek többféle kivitelben (kétszárnyú, oldal- és felülvilágítós) és színben és egyedi méretben is (nincs szükség falbontásra, ill. kőművesmunkára!). Az ajtócsalád ismertetése előtt a legfontosabb azonban, hogy Ügyfeleink részére tájékoztatást nyújtsunk arról, hogy mi minősíti igazán egy bejárati ajtó biztonsági védelmét. Úgy is mondhatnánk, mi szabja meg az igazi értékét.

A biztonsági ajtók MABISZ minősítése több kategóriát különböztet meg!Ezt a legfontosabb kérdést sajnálatos módon a legtöbb esetben az ajtók (főleg az olcsóbb kategóriájú) bemutatásakor egy egyszerű mondattal elintézik: „Az ajtó MABISZ minősített.” Mivel a MABISZ (Magyar Biztosítók Szövetsége) biztonsági skálája sokfokozatú, ez jelentheti azt is, hogy pl. „Teljes körű mechanikai védelem alkotó eleme” minősítés esetén az ajtó maximum 3 percig áll ellen a szakavatott betörési kísérletnek. Azzal még kevesebben vannak tisztában, hogy egy „3 perces” ajtó csavarhúzóval, 20 dekagrammos kalapáccsal, faékkel történő behatolási kísérletnek áll ellen 3 percig, míg egy „15 perces” ajtó esetén az alsóbb kategóriák eszközein felül méteresnél hosszabb feszítővassal, kilósnál nehezebb kalapáccsal, hidegvágóval, sőt csendesnek nem nevezhető sarokcsiszolóval (gyorsvágó, „flex”) történik a betörési kísérlet, aminek 15 percig ellenáll a minőségi biztonsági ajtó! A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a két ajtó között nem csupán 12 perc behatolási időszükséglet a különbség, hanem könnyen elképzelhető, hogy egy „3 perces” ajtónál alkalmazható szerszámkészlettel a „15 perces” biztonsági ajtón nem is lehet áthatolni! Táblázataink részletesen megmutatják a különböző védelmi fokozatokat és az azoknak megfelelő áttörés elleni valódi védelmet, valamint a különböző fokozatonál alkalmazható eszközök listáját! Itt kell megemlítenünk azt is, hogy a legjobb ajtó is csak szakszerű beépítés esetén nyújt magas védelmet.

Capital Doors kültérre is beépíthető biztonsági ajtók – modellválaszték

Capital Doors Modell A1 biztonsági bejárati ajtó
fahatású 20 mm vastag HDF burkolat
burkolt tok - MUL-T-LOCK zár "arany" felülettel
négyirányú zárás
rendelhető matt króm vagy "arany" felülettel, kilincses vagy kívül fogantyús kivitelben
szín: wenge
Capital Doors Modell A2 biztonsági bejárati ajt
ó fahatású 20 mm vastag HDF burkolat
burkolt tok
lamellás Mottura zár háromirányú aktív záródási irány
"arany" vagy matt króm felület
szín: mahagóni
Capital Doors Modell A3 biztonsági bejárati ajtó
fahatású 20 mm vastag HDF burkolat
burkolt tok
lamellás Mottura zár
ez a modell rendelhető üveges kivitelben is
szín: calvados
Capital Doors Modell A5 biztonsági bejárati ajtó
fahatású 20 mm vastag HDF burkolat
burkolt tok
lamellás Mottura zár
passzív záródási pontok a zsanér oldalon
szín: tölgy

Bármelyik zárszerkezettel szerelve az összes modell MABISZ I. kategóriájú, 15 perces, magas betörésgátlást biztosít!

Mocsári
tölgy
Wenge Mahagó
-ni
Arany
tölgy
Fehér

 

Egyszárnyú biztonsági ajtó egyszárnyú biztonsági ajtó fix bevilágítóval egyszárnyú biztonsági ajtó fix bevilágítóval és fix felülvilágítóval
egyszárnyú biztonsági ajtó fix felülvilágítóval Kétszárnyú biztonsági ajtó Kétszárnyú biztonsági ajtó
Kétszárnyú biztonsági ajtó fix bevilágítóval Kétszárnyú biztonsági ajtó fix bevilágítóval és fix felülvilágítóval Kétszárnyú biztonsági ajtó fix felülvilágítóval

Capital Doors lépcsőházi biztonsági ajtó szerkezeti felépítése
 • Az ajtólap fémkazetta dupla fallal 1.5 mm –es acéllemezből, függőleges irányban 20 cm-enként végigfutó acélmerevítéssel ponthegesztett kivitelben, hőre keményedő, magas ellenálló képességű fa hatású fóliával borítva.
 • Az ajtó tok elekrosztatikus szórással festett acél tok merevítő bordákkal, melyeket a falba elhelyezett beütővasakhoz hegesztünk.

1. Belső fémkazetta 1.5 mm –es acéllemezből, függőleges irányban 200 mm -ként végigfutó „Z” profilokkal merevítve, falcolt és ponthegesztett kivitelben. Ennek a szerkezetnek köszönhető a „NOBILA” ajtóink egyedülálló merevsége.
2. Befecskendezett poliuretán hab mely a fém kazettát teljesen kitöltve kiváló hang és hőszigetelő képességgel rendelkezik.
3. Galvanizált merevítő lemez a külső burkolat rögzítéséhez.
4. HDF lap sima vagy profilosra mart felülettel.
5. Alumínium profilt rögzítő elem.
6. Szinterezett alumínium élprofil melynek kialakítása lehetővé teszi a profilozott gumitömítés megfelelő rögzítését.
7. Profilozott gumitömítés mely a tokszerkezeten található tömítő szalagot kiegészítve garantálja a kivaló szigetelést.
8. HDF lap sima vagy profilosra mart esztétikus, és ellenálló felülettel.
9. Vákuumos hővel rögzített szintetikus furnér. A technológia biztosítja a kialakult felület nagy szilárdságát.

 

Mottura zár
3 irányban, 6 ponton reteszelő (kéttollú kulcsos, 6 zérólemezes) MOTTURAgyártmányú 4 löketes zár. Fúrás ellen gyári biztonsági védővasalattal. A 4cm-esre növelt zárnyelvek a biztonság növelését szolgálják
Maco típusú zár
Egy irányban...Mul-T-Lock típusú zár gyártmányú 4 irányba reteszelő fogaskerekes MUL-T-LOCK zár fúrás elleni gyárivédővasalattal. MUL-T-LOCK 5 csapos (csap a csapban) fúrásvédett zárbetét. A zárszerkezet a zsanér irányba is mükodtet egy aktív csapot mely nagy mértékben növeli abiztonságot.
RIMLOCK kiegészítő zár
MUL-T-LOCK gyártmány, belső fogantyús működtetésű kitekintő funkcióval Az otthon tartózkodók kényelmét szolgálja,valamint növeli a biztonságot is.
ABUS zár
Kiegészítő zár német gyártmányú, kívül kulcsos belül fogantyús működtetéssel.

A zárszerkezetek bármelyike garantálja a megfelelő biztonságot. Különböző kivitelű valamint felületű pajzsokkal és kilincsekkel rendelhetőek.

Zsanér
Az ajtószárnyak négy darab biztonsági pánttal és két darab kiemelésgátlóval vannak szerelve. Ezeknek a zsanéroknak kivitelüknek köszönhetően csekély a karbantartási igényük az évek során.
Oldalszárny tolózár
Kétszárnyú ajtó estén a mellékszárny zárását biztosítja. Jó szolgálatot tehet, ha mindkét ajtószárnyat ki kell nyissuk az átjárásszélesítése miatt.
Kiemelés gátló csap
Befeszítés és kiemelés elleni védelem a zsanér oldalon. Ha a behatoló nem a zár felnyitásával akar bejutni, akkor ezek az elemek megakadályozzákaz ajtó kiemelését, vagy kifeszítését.
Oldalsó zárcsap
A MUL-T-LOCK zár használata esetén növeli a zsanéroldali biztonságot,megakadályozza az ajtó kifeszítését és kiemelését.
Kitekintő
Biztonsági ajtóink kitekintői olyan optikai megoldással készülnek, hogyrosszabb fényviszonyok között is jó és széles látószögű képet adnak az ajtótúloldaláról. Elegáns, ablakos kivitelűek.
Rimlock
Kiegészítő zár, MUL-T-LOCK gyártmány belső fogantyús működtetés kitekintőfunkcióval. Az otthon tartózkodók kényelmét szolgálja, valamint növeli a biztonságotis.

 

Józsa István iparművész
1974-től készíti művészi igényességű megmunkálással kovácsoltvas rácsait. Honlapján megtekinthető munkáin látszik milyen kitűnően eligazodik az aktuális trendek és irányzatok között, milyen remekül vegyíti a hagyományos növényi és virágmintákat a modern alakzatokkal, milyen jól bánik a szecessziós elemekkel. A sokszínűségre törekszik, és az egyedi megvalósításra, és egyben a megrendelő igényeit is kiszolgálja. Vasból szinte akármit megcsinál és a munkái arról tanuskodnak, hogy valóban kimagasló mestere a szakmájának.
Józsa István weblapja>>>

Basic Dekor ajtók – rendkívül kedvező áron és gyors kiszolgálással. Magyar méretrend szerinti standard méretekben utólag szerelhető tokkal, zárral, pánttal, gumitömítéssel.
75 x 210 cm
90 x 210 cm
100 x 210 cm
10-12 és 12-14 cm falvastagság esetén sima lapos (üvegezés nélküli) típusai raktárról azonnal szállíthatók mind az öt színben! Síklapos kivitelű ajtóink ára színtől és mérettől függetlenül egységesen 29.500 Ft+Áfa. Egyedi falvastagság és üveges típusok esetén 3 hét alatt teljesítjük rendelését.

Juhar Bükk Calvados Dió Wenge

Üveges típusaink 10 féle formában, 7 féle üveggel és lemezbetétes változatban érhetők el.

Basic A Basic B Basic C Basic D Basic E
Basic F Basic G Basic H Basic I Basic J

 

Bármelyik síklapos modell rendelhető 4 vagy 6 vízszintes irányú rozsdamentes acél fémcsík intarziával is.

Beltéri ajtóink tokszerkezete úgynevezett utólag szerelhető típusú. Ez azt jelenti, hogy az ajtó beépítésére a falazási, vakolási, fal és padlóburkolási munkák elvégzése után kerül sor.
Amennyiben az építkezés, felújítás korábbi szakaszában történik az ajtók megrendelése, több dologra is oda kell figyelnünk:
Amennyiben végleges aljzatbetontól mérünk, a falnyílás magassági méretéből le kell vonnunk a majdani padlóburkolat és ragasztó vagy alátét anyagának együttes vastagságát.
A vizes helyiségek (illetve bárhol, ahol lesz) falvastagságába hasonlóképpen be kell kalkulálni, hozzáadni a későbbi falburkolat vastagságát. Vakolatlan téglafal vastagság alapján végleges vastagságot meghatározni némileg kockázatos. Glettelésre kerülő YTONG és gipszkarton fal esetén nemigen lehet hibázni.
Az utólag szerelhető ajtók takaróléce, borítása típusonként különböző mértékben túlnyúlik a falnyílás szélein, így takarva el az ajtótok és a fal közötti illesztési hézagot. Ennek a takarólécnek fontos szerepe van az ajtó esztétikáját illetően is. Rendkívül szükséges ezért, hogy ezeknek a takaróléceknek legyen elegendő helyük, hogy elférjenek. Sarkoknál, egymáshoz közeli „futófalaknál” nagyon fontos az ún. falfülek, falcsonkok kiképzése. Beépítés oldalunkon látható rajzunkon szemléltetjük a „veszélyes” szituációkat, és ajtónk esztétikumának szempontjából kívánatos megoldásokat is.
Természetesen vannak megoldási javaslataink olyan esetekre is, amikor elmaradt a falfül kiképzése.

Beltéri ajtók könnyen tisztítható karcálló, lúgálló, hőálló felülettel, egyedi méretben, változatos formákban és színekben. Keményfóliás beltéri ajtóink felülete rendkívül ellenálló a különböző mechanikai és vegyi behatásokkal szemben és 28 féle klasszikus és modern famintás, ill. 4 féle fedőszínben rendelhetők. A rendkívül sokféle üveghely kialakításon felül felár nélkül rendelhető egyedi üveghely kialakítással is. A tucatnyi üvegtípus mindegyikét tartalmazza az alapár.

Az ajtók átlagon felüli tulajdonságai, gazdag variálhatóságuk (további alapáras opciók a tetszés szerinti függőleges vagy vízszintes szálirány választhatósága az ajtólapon, ajtótok és ajtólap különböző színben) kedvező árukkal párosulva méltán tarthatnak igényt az Ön figyelmére.

Keményfóliás, intarziás ajtók karc-, lúg- és hőálló felülettel.
Az intarziázás (különböző színek és szálirányok kombinációja) tovább növeli az amúgy is sokszínű lehetőségeket tartalmazó ajtócsalád variálhatóságát. A falnyílás méretéhez alkalmazkodó gyártás és formagazdagság mellett a színek és szálirányok lehetőségei is olyan sokrétűek, hogy példákon keresztül mutatjuk be a lehetőségeket.

I-01F I-02V I-03F I-04 I-05V

 

Szálirány: I-02V ajtó ajtólapján vízszintes a szálirány, I-03F ajtón függőleges. Akár az intarzia nélküli típusoknál, a szálirány itt is felár nélkül, tetszőlegesen variálható (ahogyan az eltérő ajtólap-ajtótok szín is: I-04-nél az intarziával egyezik a tok színe, a többinél az ajtólap alapszínével). Ebből következően létezik I-02F és I-03V típus is, és ennek megfelelően a többiek is szabadon változtathatók.
I-02F I-03V I-05F

 

Színek:
Az eddigi példákban minden lehetőséget (az összehasonlíthatóság kedvéért) ugyanabban a színben mutattunk be. A 32 féle szín bármelyike kombinálható egymással, így a lehetőségek száma szinte zavarba ejtő. Az intarzia nem csak különböző színek esetében alkalmazható. Egyező mintával, csupán a szálirányok játékával is érdekes hatásokat érhetünk el.

Csík intarzia: Akár intarziás, akár normál ajtólapokba rendelhető rozsdamentes acélcsík vagy fóliacsík intarzia is.

 

Üveges intarziás ajtók:
Az eddig látott tele ajtókon kívül természetesen a keményfóliás intarziás ajtók is rendelhetők bármelyik üveges kivitelben.
A képen látható ajtó C-04K + I-03V.
Keményfóliás intarziás ajtóink esetében tehát az intarzia nélküli típusok
- méret
- szín
- forma
- szálirány
- tok és lap különböző szín variációs lehetőségei mellett
- egyező vagy eltérő színű alap-, fém és fóliacsík intarziával gazdagon kombinálhatók.

Keményfóliás beltéri ajtók üveges típusok.
12 féle üveggel és a bemutatottaktól eltérő egyedi üvegkivágásokkal is!

AF AV B-03 B-02
B-01 K-04 E-03 G-05
M-01Z M-01K M-01P O-30, 40, 50
A-01 C-04Z C-04K C-04P
D-03Z D-03K D-03P A-02
F-05Z F-05K F-05P  
R-03 R-05 B-04 L-04
J-03Z T-03 H01Z P-04Z
S-05 S-06 S-03 V-04Z

Premium M Enyhén profilozott ajtók

Megbízhatóságuk, tartósságuk egyenértékű bármely más Prémium típusú ajtóéval. Egyszerű megjelenése miatt hagyományos lakóterek kevésbé frekventált helységeire, vagy a minimál design-t kedvelő megrendelők modern vonalvezetésű lakótereibe ajánljuk. Fahatású 3D fóliával és festett felületkezeléssel egyaránt rendelhetők.

Típusjel S
A Minimál (sima lapos) tele ajtó alapára 78.000 Ft+Áfa. Ez az ár 100 x 220 cm falnyílás mérethatárig és 14cm falvastagságig egyedi méretek esetén is ugyanez marad.

Minimál ajtó Cortina bükk felülettel Minimál ajtó Zebrano felülettel, falc nélküli záródással

Az ajtó felületbe bármilyen mintázat bemarható, a klasszikus formától a modern stílusig, sőt egyedi elképzeléseket is megvalósítunk. Mivel a lehetőségek tárháza korlátlan a marásminták tekintetében, enyhén profilozott ajtóink gyakorlatilag minden stílushoz igazodnak. Alapesetben is a legnépesebb termékcsaládunk. Fahatású 3D fóliával és festett felületkezeléssel egyaránt rendelhetők.

Típusjel: M
Az összes formájú tele ajtó (M01-M63) alapára 84.750 Ft+Áfa. Ez az ár 100 x 220 cm falnyílás mérethatárig és 14 cm falvastagságig egyedi méretek esetén is ugyanez marad.

Formaválaszték:

Műszaki megoldások:

M23 M24 Kilincses csuklós ajtó M34 üvegezett ajtó díszes takaróléccel és kazettabéléses tokkal M35 ajtó fémcsík intarziával

Speciális opciók:
• díszes vagy egyedi takaró (borító) léc,
• vastag fal esetén kazettabéléses tok,
• díszes pánt

Premium V Intarziás és mart ajtók

A felület fóliázva készülhet, mely lehet egyszínű ill. valamelyik fahatású 3D fólia. A gyártási eljárás lehetővé teszi, hogy a körbemart területen az ajtókat az ajtólap alapszínétől eltérő mintával- mintegy intarziaszerűen - díszítsük. Ezen ajtóink színösszeállításuktól és mintázatuktól függően remekül illeszkednek klasszikus és modern otthonokba is.

Típusjel: V
Az összes formájú tele ajtó (V01-V06) alapára 93.750 Ft+Áfa. Ez az ár 100 x 220 cm falnyílás mérethatárig és 14cm falvastagságig egyedi méretek esetén is ugyanez marad.

Formaválaszték:

V01 V03 V04 V06 V04 világos
színben
V05 ívelt tokkal V04 gravírozott üvegminta
Premium G Erősen profilozott ajtók

A mély marásnak köszönhetően a minták az ajtón távolról megfigyelve is jól kirajzolódnak. Ezen ajtóinkat elsősorban klasszikus stílusú lakóterekben ajánljuk beépítésre. Fahatású 3D fóliával és festett felületkezeléssel egyaránt rendelhetők.

Típusjel: G
Az összes formájú tele ajtó (G01-G06) alapára 93.750 Ft+Áfa. Ez az ár 100 x 220 cm falnyílás mérethatárig és 14 cm falvastagságig egyedi méretek esetén is ugyanez marad.

Formaválaszték:

Speciális opciók:
• díszes vagy egyedi takaró (borító) léc
• vastag fal esetén kazettabéléses tok
• díszes pánt

Premium R Profilléces ajtók

Az ajtó mintázatát a borítólemez marása, illetve az erre rögzített, az ajtó síkjából kidomborodó profilozott rátét adja. Profilléces ajtóinkat klasszikus stílusú lakóterekben ajánljuk beépítésre. A típus festett kivitelben rendelhető.

Típusjel: R
Az összes formájú tele ajtó (R01-R03) alapára 99.750 Ft+Áfa. Ez az ár 100 x 220 cm falnyílás mérethatárig és 14 cm falvastagságig egyedi méretek esetén is ugyanez marad.

Formaválaszték:
Premium K kazettás ajtók

Megjelenésükben teljes mértékben megegyeznek a hagyományos tömörfa betétes ajtókkal, azok hátrányos tulajdonságai (vetemedés, repedés) nélkül. Az ajtólap síkjából plasztikusan kiemelkedő betétszorító léc is ezt a hatást erősíti. Ennek megfelelően a kazettás ajtókat klasszikus stílusú lakóterekbe ajánljuk.

Típusjel: K
Az összes formájú tele ajtó (K01-K05) alapára 112.500 Ft+Áfa. Ez az ár 100 x 220 cm falnyílás mérethatárig és 14cm falvastagságig egyedi méretek esetén is ugyanez marad.

K05 Vadkörte mintás fóliával
Premium F Fa-Üveg ajtók

Két oldalt függőleges frízzel lezárt 6 mm-es edzett üveglappal készülnek. Az üveg savmart felülete önmagában is egyedi megjelenést kölcsönöz az ajtónak, de gravírozott kivitelben is készülhet. Fa hatású 3D fóliával és festett felületkezeléssel egyaránt rendelhetők.

Típusjel: F
Az összes formájú savmart vagy víztiszta üveges ajtó (F01-F03) alapára 118.400 Ft+Áfa. Ez az ár 100 x 220 cm falnyílás mérethatárig és 14cm falvastagságig egyedi méretek esetén is ugyanez marad.

F2 F1 széles függőleges frízzel F1 fémcsíkos frízzel és gravízozott üveggel F1 kétszárnyú
Premium P Plexi betétes ajtók

Különleges ajtóink között is egyedi megoldásnak számít. A mattított felületű plexi betétek az ajtólap mindkét oldalán az ajtólap síkjában, üvegezőléc alkalmazása nélkül helyezkednek el. Átmenet nélküli, szerves egységük olyan, mintha egyszerűen csak bizonyos helyen áttetsző lenne az ajtólap. Plexi betétek beépítése sík ajtólapokba lehetséges.

Típusjel: P
Az összes formájú tele ajtó (P01-P04) alapára 144.750 Ft+Áfa. Ez az ár 100 x 220 cm falnyílás mérethatárig és 14cm falvastagságig egyedi méretek esetén is ugyanez marad. Plexi betétes ajtóink kiválóan alkalmasak más, modern stílusjegyekkel történő felruházásra is, mint például a fémcsík intarzia vagy a falc nélküli, rejtett pántos záródás. A bemutatott típusokon felül teljesen egyedi igények alapján is rendelhető.

Premium H Üveglap ajtók

Üvegajtók: 8 mm-es edzett üvegből készülnek, katalógusból választott, vagy egyedileg tervezett mintával. A díszítés készülhet homokfúvással vagy gravírozással. Az ajtó kifogástalan működését DORMA típusú speciális vasalat biztosítja. Üvegajtóinkat elsősorban modern környezetbe javasoljuk. A vasalatok erőteljes kokstrukciója, matt króm felülete szintén a modern hatást erősíti.

Típusjel: H
A homokfújt üvegajtók alapára üvegtípustól és mérettől függően 146.200 – 176.000 Ft+Áfa. Az ajtó típusát az üveg típusa határozza meg.

Bambusz (extra) Hellas (alap) K design (extra)
3D (extra) Milk (alap) Falsíkra toló ajtó
Falba toló, egyedi gravírozású üvegajtó Üvegajtó kilincs (szálcsiszolt felület)
Premium csuklós, kétszárnyú és tolóajtók

Minden termékcsaládnál feltüntetésre kerül, hogy a megadott ár 100 x 220 cm falnyílás mérethatárig és 14cm falvastagságig egyedi méretek esetén is ugyanaz marad. Nem jelent gondot tehát, ha méretei nem illeszkednek a hazai szabványokhoz, nincs szükség kosszal-nyűggel járó falátalakításokra. A mérethatár feletti ajtók is ugyanúgy legyárthatók, csak az ár változik.

Lehet az ajtó akár mennyezetig nyíló, vagy felülvilágítós kiképzésű is. Vastag falak esetén különösen klasszikus ajtóink szépíthetők még jobban kazettás tok kiképzéssel, de természetesen van megoldásunk modern vagy – kevésbé frekventált helyiségek esetén – költségtakarékos megoldásra is. A formának sem szükséges téglalap alakúnak lennie, lehet az ajtó boltíves, sőt az alaprajz és a tok is lehet ívelt kiképzésű!

A működtetés sem mindig nyíló, lehet falsíkra és falba toló (természetesen nem csak üveg ajtólappal), valamint csuklós is!

A felületképzés történhet a 35 féle famintás vagy egyszínű fólia bármelyikével, vagy RAL színskála szerinti fedő festéssel. Lehetőség van intarziás felület (különböző színű fóliák egy ajtólapon) kialakítására is. A fóliák között találkozhatunk egészen extra mintás, érdesen csíkozott felületképzéssel is.

Az üveg vagy a fa-üveg ajtókon kívül is rendkívül gazdagon variálható az ajtók üvegezhetősége. Már az üveghely kialakításában is nagy szabadsággal rendelkezhetünk és negyven féle katedrál üveggel tölthetjük ki ezeket az üveghelyeket. Gravírozott üvegekből is ajánlunk standard – az ajtók mintájához igazodó – típusokat, de itt is rendelhetők teljesen egyedi elképzelés alapján készült üveg is.

Síklapos, pl. Intarziás és mart ajtók esetében a nagyobb méretű üvegben megjelenhet az ajtólap mintázata.

Az első ránézésre különösebb variációs lehetőséget nem kínáló vasalatok terén sem kell beérnie a szokványos megoldásokkal! Klasszikus ajtóink esetén díszes pántok, modern ajtóink esetén rejtett TECTUS pántok rendelhetők, különleges falc nélküli, a takaróléc síkjába záródó ajtólappal és HCS kilinccsel. Premium beltéri ajtóink rendívül változatos formákban, színekben, megoldásokkal rendelhetőek. Javasoljuk, hogy személyes egyeztetésre látogasson el bemutatótermünkbe és mindenképpen igényelje ingyenes árajánlatunkat és felmérésünket!

Premium fafurnéros ajtók

Valódi fával borított beltéri ajtóink sima lapos kiképzésűek, szépségüket a természetes faanyag rajzolata és színe adja meg. Elhelyezésük történhet függőleges vagy vízszintes száliránnyal, vagy akár a kettő kombinációjával is. Negyven féle hazai és trópusi faanyagból választhatunk, valamint ugyanennyi speciális, „kétszer késelt” változatból.

A furnéros tele ajtók alapára 102.500 Ft+Áfa, de ez nagymértékben függ a választott faanyag típusától is. Ez az ár 100 x 220 cm falnyílás mérethatárig és 14cm falvastagságig egyedi méretek esetén is ugyanez marad.

Opcionális lehetőségek

különleges nyitásmódok
 • falsíkra toló
 • falba toló (gipszkarton vagy vakolható toló kerettel együtt) normál és teleszkópos rendszerek
 • csuklós ajtó kilincses és kagylófogantyús
 • lengőajtó
 • rejtett TECTUS pántos, síkba csukódó falc nélküli ajtók

különleges formák
 • csapott sarkos (tetőtéri)
 • íves
 • ívelt (íves alaprajzú fal)

különleges kialakítások
 • üveglapos ajtók
 • kombinált fa-üveg ajtók
 • plexi berakásos ajtók
 • katedrál és gravírozott üveges ajtók
 • színkombináció, intarzia, fémcsík intarzia
 • extra, szálirányban recésen csíkozott fóliafelület
 • felülvilágítós ajtók
 • egyedi méretek
 • vastag falakhoz normál és kazettás tokok
 • íves tok
 • széles és díszes takarólécek

speciális ajtók
 • ólombetétes röntgenajtók
 • nedves téri, párazáró fóliás ajtók
 • hang gátló paneles ajtók

gazdag kiegészítő választék
 • keményfa, rézcsíkos, fémborításos, automata küszöbök
 • burkolatváltók
 • szellőzőrácsok
 • kilincsek, speciális HCS kilincsek

Műszaki leírás

Prémium beltéri ajtóink felülete RAL színskála szerinti fedő fényezéssel vagy különleges, famintás PVC fóliázással fedett. Papíralapú fóliát ezeknél a termékeknél nem használunk. A rendkívül masszív, 0,4 mm vastag fólia kitűnően ellenáll a különböző mechanikai, vegyi hatásoknak. Mivel különleges 3D fóliákról van szó, a látszólag sarkos elemeknél is enyhe rádiusszal, megszakítások nélkül csatlakozik a hordozó anyaghoz. Az ajtólapok magja lyukfuratolt forgácslap kétoldali HDF lap borítással, igény esetén párazáró fólia alkalmazásával. Papírrács betétet Prémium ajtóinkba nem építünk be.

Kültéri nyílászáróinkhoz kedvező áron biztosítjuk a teljes redőny, szúnyogháló és egyéb árnyékolástechnikai (pl. zsalúzia, vászon napellsenző) választékot.

Külső tokos (ablak elé épített) redőnyök
Műanyag redőnyök.
A leggyakrabban alkalmazott típus, kedvező árú minőségi termék. Rendkívüli előnye, hogy utólag is felszerelhető olyan esetben is, amikor semmiféle előzetes előkészítés nem történt.

Előnyei a hagyományos műanyag redőnyhöz képest:
- a redőnydoboz tengelyt tartó oldalfalai alumíniumból készülnek
– a fontos szerkezeti elemnél kizárt a korrózió
- a lefutósín kefe betétei csendes működtetést biztosítanak
- csapágyazása dupla porvédős, így szennyeződés miatti akadozó működés kizárt.
- tetszetős ötszögletű, a falnyílásba jobban illeszkedő redőnydoboz forma
- mivel esztétikus alumínium záróléce rejtett ütközővel van kombinálva, nincs külső ütköző elem

Új típusú kombi műanyag redőny tüzihorganyzott lemez tokkal, UV stabil redőnyléccel, redőnydobozban elhelyezett függőleges mozgatású rolós szúnyoghálóval.
Új típusú kombi műanyag redőny alumínium tokkal és lefutósínnel, UV stabil redőnyléccel, redőnydobozban elhelyezett függőleges mozgatású rolós szúnyoghálóval.
Tulajdonságaiban és előnyeiben teljesen megegyezik az Új típusú műanyag redőnnyel és rendelkezik rendkívül kényelmes és praktikus, függőleges mozgatású szúnyogháló rolóval. A lefutósín ebben az esetben dupla csatornás kialakítású. természetesen a szúnyogháló síncsatorna is kefével bélelt, így rovarok oldalról sem juthatnak be.


Vakolható tokos műanyag redőny alumínium tokkal, műanyag lefutósínnel, UV sabil redőnyléccel.
Vakolható tokos műanyag redőny alumínium tokkal és lefutósínnel, UV sabil redőnylécce.
Vakolható tokos kombi műanyag redőny alumínium tokkal, műanyag lefutósínnel, UV sabil redőnyléccel, redőnydobozban elhelyezett függőleges mozgatású rolós szúnyoghálóval.
Vakolható tokos kombi műanyag redőny alumínium tokkal és lefutósínnel, UV sabil redőnyléccel, redőnydobozban elhelyezett függőleges mozgatású rolós szúnyoghálóval.

Tulajdonságaiban és előnyeiben szinte teljesen megegyezik az Új típusú műanyag redőnnyel, az alábbi különbségekkel:
- a redőnytok alumíniumból készül
- a redőnydoboz helyigényével előre kell kalkulálni az építkezés vagy (homlokzat)felújítás során
- előnye, hogy vakolás után a redőnydobozból csal az alsó vízszintes dobozfedél látható

Alumínium redőnyök
Formájukban megegyeznek a műanyag redőnyökkel, a különbség a felhasznált anyagok tekintetében van:
- a redőnytok és a lefutósín minden esetben alumíniumból készül
- a redőnyléc (redőnypalást) szigetelő PUR habbal merevített duplafalú alumínium

Külső tokos alumínium redőny.
Külső tokos alumínium kombi redőny redőnydobozban elhelyezett függőleges mozgatású rolós szúnyoghálóval.
Külső vakolható tokos alumínium redőny.
Külső vakolható tokos alumínium kombi redőny redőnydobozban elhelyezett függőleges mozgatású rolós szúnyoghálóval.
Alumínium redőnyeink fali kapcsolós vagy távirányítású motoros mozgatással is rendelhetők!

Ahogyan az ablakaink, ugyanúgy redőnyeink is a kívánt méretre gyártva készülnek. A műszaki megvalósíthatóság határain belül bármilyen méretű szerkezetet elkészítünk. Az 1,3 m2-nél kisebb méretű redőnyök esetében azonban az 1,3 m2-re vonatkozó árral kell kalkulálni. Például egy 80 x 100 cm méretű külső tokos műanyag redőny árának a kalkulációjakor nem 0,8 m2-t, hanem 1,3 m2 x 6.160 Ft+Áfa/m2 = 8.008 Ft+Áfa/db-ot kell számolni. A redőny m2 árak a Ft/Eur árfolyam szélsőséges ingadozásánál változhatnak! Igény szerint az árnyékolástechnikai szerkezetek – ahogyan az ablakok és beltéri ajtók - beépítését is elvégezzük!


Belső tokos (ablak fölé épített) redőnyök.
Ez a redőnytípus csak az ablakkal együtt építhető be és a tok helyigényével minden esetben számolni kell. A redőnytok mérete nagyobb (21 x 21, vagy 21 x 25,5 cm) a külső tokos redőnyökénél. Utólagos beépítésre nem alkalmas, viszont a régi, redőnytokkal egybeépített kapcsolt gerébtokos ablakok redőnyös cseréje esetén kiválóan alkalmazható. Előnye, hogy a redőnytokból a külső homlokzaton semmi nem látható, teljesen rejtett. Függőleges lapja belül is vakolható, így belülről is csak az alsó vízszintes szerelőnyílás látható. A redőnytok minden esetben műanyagból készül, alumíniumból opcionálisan a lefutósín és a redőnypalást (redőnylécek) készülhetnek.

Belső tokos redőny külső oldali vakolással Belső tokos redőny külső és belső oldali vakolással
Belső tokos redőnyök műanyag redőnypalásttal
- Belső tokos műanyag redőny
- Belső tokos műanyag kombi redőny redőnydobozban elhelyezett függőleges mozgatású rolós szúnyoghálóval
Belső tokos redőnyök alumínium redőnypalásttal
- Belső tokos alumínium redőny
- Belső tokos alumínium kombi redőny redőnydobozban elhelyezett függőleges mozgatású rolós szúnyoghálóval

Árképzés – Minimáli méretek - Beépítés
Ahogyan az ablakaink, ugyanúgy redőnyeink is a kívánt méretre gyártva készülnek. A műszaki megvalósíthatóság határain belül bármilyen méretű szerkezetet elkészítünk. Az 1,3 m2-nél kisebb méretű redőnyök esetében azonban az 1,3 m2-re vonatkozó árral kell kalkulálni. Például egy 80 x 100 cm méretű belső tokos műanyag redőny árának a kalkulációjakor nem 0,8 m2-t, hanem 1,3 m2 x 16.500 Ft+Áfa/m2 = 21.450 Ft+Áfa/db-ot kell számolni. A redőny m2 árak a Ft/Eur árfolyam szélsőséges ingadozásánál változhatnak! Igény szerint az árnyékolástechnikai szerkezetek – ahogyan az ablakok és beltéri ajtók - beépítését is elvégezzük!


Szúnyoghálók
A nem kívánatos látogatók (szúnyogok, legyek, darazsak vagy akár a nyárfa levegőben úszó vattaszerű termése) szúnyogháló alkalmazásával a lakásból kirekeszthetők. Ez történhet redőnydobozba integrálva, vagy önálló szerkezetként beépítve. Szúnyoghálóink anyaga időtálló üvegszálas háló. Ebből készülnek a műanyag vagy alumínium keretes szerkezetek fix, függőleges és vízszintes rolós, nyíló és toló kivitelben. A műanyag szerkezetek alapszíne fehér és opcionálisan aranytölgy fóliázással rendelhetők. Az alumínium keretek alapszíne fehér vagy sötétbarna és opcionálisan a RAL színskála színeiben rendelhetők.

Fix Szúnyoghálók Üvegszálas hálóval
Rolós szúnyoghálók üvegszálas hálóval
Alumínium keretes nyíló szúnyogháló ajtók üvegszálas hálóval
Alumínium keretes toló szúnyogháló ajtók üvegszálas hálóval

Árképzés – minimális méretek - beépítés
Ahogyan a redőnyöknél, ugyanúgy a szúnyoghálóknál is bizonyos méretek alatt minimum m2 alapján kell az árat kalkulálni (kisebb méretű is gyártható, de az ár a minimum m2 után fizetendő): - fix szúnyoghálók minimum 1 m2 - Függőleges rolós szúnyoghálók minimum 1 m2 - Vízszintes rolós szúnyoghálók minimum 1,6 m2 - Vízszintes rolós szúnyoghálók dupla tokkal minimum 2,8 m2 - Nyíló szúnyogháló ajtók minimum 1,6 m2 - Toló szúnyogháló ajtók minimum 1,6 m2 A szúnyogháló m2 árak a Ft/Eur árfolyam szélsőséges ingadozásánál változhatnak! Igény szerint az árnyékolástechnikai szerkezetek – ahogyan az ablakok és beltéri ajtók - beépítését is elvégezzük!


További árnyékolástechnikai termékek
Igény esetén egyedi árképzés alapján vállaljuk speciális árnyékolástechnikai termékek szállítását és beépítését:
- vászon napellenzők könyök vagy ollókaros kivitelben, homlokzatra, eresz alá vagy önálló állványos kivitelezésben szerelve
- külső zsalúziák
- óriás lamellák
- faredőnyök, stb.

Bezárás X  

Tisztelt Látogatónk!

Szolgáltatásainkat éppen úgy kínáljuk Önnek, ahogy mi is elvárjuk másoktól. Egyszerűen és logikusan. A kezdeti lépések során, ha tanácstalan, vagy információkra lenne szüksége, örömmel segítünk, kérjük lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken.

De, nagyon fontos tudnia: cégünk teljes körű szolgáltatást kínál Önnek!

Tanácsadás, felmérés, bontás, beépítés:

Tudjuk, a laikusnak nem könnyű eldöntenie, hogy hova, milyen nyílászárót kell, érdemes beépíttetnie, ezért már a kezdet kezdetén az Ön rendelkezésére állunk. Hívjon, írjon, és mi elmondjuk, hogy az épület szerkezetétől, a várható igénybevételtől, az Ön személyes igényeitől és lehetőségeitől függően milyen lehetőségek közül választhat. Nem a legdrágábbat próbáljuk Önre sózni, hanem a legjobbat ajánljuk, hogy előbb a megrendelőnk, később pedig az ajánlónk legyen!

Szolgáltatásaink egy részét (állapot- és műszaki felmérés, tanácsadás) potenciális ügyfeleinknek – ésszerű határok közt – ingyenesen elvégezzük, más részét kedvező – megegyezéses – áron ajánljuk. Így tehát végzünk még bontást és beépítést, valamint helyreállítást is. Igény szerint az Ön által máshol vásárolt szerkezeteket is beépítjük.

Munkánkért jótállunk, velünk valóban „házhoz jön a szakértelem”! Munkatársaink nagy tapasztalattal, hosszú ideje dolgoznak a szakmában, figyelik a trendeket, a műszaki és a piaci változásokat, korszerű anyagokat és eszközöket használnak, így ügyfeleink a lehető legjobb kiszolgálást kaphatják.

Termék kínálat:

Cégünk mindazon gyártókkal, szállítókkal kapcsolatban áll, akik kifogástalan termékeket, ésszerű árakon kínálnak. Ezen a palettán ablakok, tetővilágítók, bejárati és beltéri ajtók, ipari- és garázskapuk, árnyékolók-,valamint kiegészítők találhatók, a műszakilag még megfelelő, legolcsóbb portékától a luxus igényeket is kielégítő prémium kategóriáig. Csak Önön áll, hogy mit választ! Ha valamit mégsem találna meg kínálatunkban, kérésére utánajárunk a dolognak...

Weboldalunk használata:

Ha böngészni szeretne a kínálatban, a konkrét árucikk megtalálásához bal oldali menüoszlopunkat ajánljuk, bővebb információkat „Termékeink” menü pontban talál, éljen a lehetőséggel és nyomtatható (pdf.) dokumentumainkat mentse le számítógépére esetleg nyomtassa ki azokat.

Ha szeretné önállóan felmérni a lehetőségeit, először a mi bevonásunk nélkül, a homlokzati nyílászárók (ablakok és bejárati ajtók) esetében használhatja kalkulátor segédprogramunkat itt, az oldalon! Tudja meg, hogy a szükséges termékek várhatóan mennyibe kerülnek majd, akár különféle műszaki tartalommal, - kiegészítőkkel, anyaggal, színben, méretben, minőségben, extrákkal – A beltéri ajtók esetében a „Termékeink” menüpontban található kivonatos árlisták segítenek az önálló eligazodásban.

Ha inkább egy kockás papíron mérlegelné lehetőségeit,választhatja felső menüsorunk „ajánlatkérés” gombját. Erre kattintva egy formanyomtatványt tölthet ki és küldhet meg nekünk, amire rövidesen válaszolunk, megtéve árajánlatunkat.

Ha nem kíván élni a fent említett lehetőségek egyikével sem, bármilyen igény esetén írhat nekünk e-mailt, vagy hívhat minket telefonon.

Cégünket elérheti személyesen bemutató termünkben, vagy közvetetten, de bárhogyan is tegye, egy céghez fordul, egyformán pontos információt és egyformán gondos kiszolgálást kap!

Szolgáltatásunk menete:

Árajánlat kérése

  1. műanyag ablakok estében használja online ajánlatkészítő programunkat (Árkalkulátor gomb)
  2. küldjön ajánlatkérést (Árajánlatkérés gomb)
  3. küldjön e-mailt , hívjon bennünket telefonon, vagy keressen bennünket személyesen bemutató termünkben, hogy tudjuk egyeztetni igényeit(Vevőszolgálat)

Felmérés

Amennyiben más ajánlatokkal is összevetve szimpatikusnak tartja előzetes ajánlatunkat, éljen az ingyenes felmérés és szaktanácsadás adta lehetőséggel , vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal és egyeztesse a felmérés időpontját, melyet teljes mértékben az ön időbeosztásához igazítunk.

Hivatalos árajánlat elkészítése, megrendelés

Felmérést követően elkészülhet hivatalos ajánlatunk, melynek alapján bemutatótermünkben nyitvatartási időben - vagy akár előre egyeztetett attól eltérő időpontban is- megrendelheti a terméket, és igény szerinti szolgáltatásunkat.

Ha Ön úgy dönt, hogy nem kér előzetes ajánlatot mert esetleg  ehhez túl elfoglalt, vagy mert sok-sok elégedett ügyfelünk valamelyike ajánlott bennünket, úgy máris fölveheti velünk a kapcsolatot. Állunk rendelkezésére!

Kérjük, további, részletesebb információkért olvassa el „vásárlási tanácsainkat” (Vásárlási tanácsok), „termékeink ismertetőit” (Termékeink), „árkalkulátorunk” használati útmutatóját (Árkalkulátor) és az „árajánlat kérés” –ről szóló ismertetőnket (Árajánlat kérés)!