Telefon:
 06-1-781-5481,
 06-70-378-27-50
 Fax:
 06-1-780-65-42

 E-mail:
 ajtoszalon@gmail.com
 Iroda, bemutatóterem:
  Ajtószalon Kft.
  1147 Budapest
  Lovász utca 1. 3/303.

 Nyitvatartás:
 Hétfőtől - Péntekig
 10.00 -18.00
 Google térkép >>>

• Műanyag ablakok estében használja online ajánlatkészítő programunkat (Árkalkulátor gomb)

• Küldjön ajánlatkérést (Árajánlatkérés gomb)

• Küldjön e-mailt, hívjon bennünket telefonon, vagy keressen bennünket személyesen bemutató termünkben, hogy tudjuk egyeztetni igényeit (Vevőszolgálat)

• A helyszínen elvégezzük a munka felmérését

• Felmérést követően elkészítjük a hivatalos árajánlatunkat

• A bemutatótermünkben megrendeli a terméket vagy szolgáltatást

• A helyszínen elvégezzük a munkát az Ön teljes megelégedésére
• Mindenekelőtt összegezze igényeit, lehetőségeit!

• Szerezzen be minél több információt ismerőseitől, az internetről, prospektusokból!

• Ha még mindig bizonytalan, kérje ki egy szakember tanácsát! (A miénket ingyen megkaphatja.)

• Az ár csak egy szempont, az ár-érték arány a döntő! Az olcsó is lehet kidobott pénz, a drága pedig kifizetődhet. Számoljon több alternatívával!

• Ha alapterméket, kiegészítőket és szolgáltatásokat is vásárol - pl. nyílászárót, árnyékolót, beépítést -, egyszerűbb és biztonságosabb egy kézre bízni mindent! (Tőlünk a teljes termékskálát és a szakértő munkát is megrendelheti.)

• Nézzen utána a referenciáknak. A minőséget és megbízhatóságot a korábbi ügyfelek elégedettsége jelzi!

•  A „kétszer mérj, egyszer vágj” itt is érvényes. A gondos előkészület a siker garanciája.

Az építkezés során a kültéri nyílászárók beépítése örömteli állomása a munkafolyamatnak. Végre kezd ház formája lenni az épületnek, lezárásra került a légtér, biztonságban tárolhatók az anyagok, szerszámok az épületben. Megannyi szükséges kiadás (villanyszerelés, épületgépészeti munkák előkészítése) után végre van látszatja is az elköltött pénznek.

A beltéri ajtók beépítése – mint utolsó műveletek egyike – felöltözteti a lakást. A korábban csak képzeletünkben és látványterveken létező lakásbelső végre testet ölt és a közeli költözés ígéretével kecseget. Felújítás esetén is hasonló örömöknek nézhetünk elébe. Megváltozik, megszépül az eddigi megszokott kép, fűtésszámlánk lesz szolidabb vagy értékeinket tudhatjuk végre biztonságban. Hamarosan vége háborgattatásunknak, már csak egy utolsó takarítás van hátra.

Hogy örömünk teljes lehessen, a homlokzati vagy beltéri nyílászárók gondos kiválasztásán felül fontos, hogy a beépítés is szakszerűen történjen. Esetleges falátalakításnál ne maradjanak kagylósan kitört felületek, a takarólécek ne potyogjanak le, az ajtók, ablakok hosszú távon kifogástalanul működjenek, bejárati ajtónk ne ejtsen foglyul vagy ne zárjon ki minket.

Az Ajtószalon Kft. különös hangsúlyt fektet arra, hogy forgalmazott termékeit fokozott gondossággal és szakértelemmel építse be. Beépítő szakembereinek munkájáért felelősséget vállal, bízva azok évtizedes gyakorlatában, tapasztalatában. Célunk, hogy Ügyfeleink a megvásárolt termékekkel és szolgáltatásokkal egyaránt elégedettek legyenek. Ennek érdekében nem csak a szigorúan vett beépítést végezzük el, hanem szakszerűen megoldjuk a különböző kiegészítő hézagtakarási, fal átalakítási, faljavítási munkákat is, teljes körű szolgáltatást biztosítva.Termékcsoportonként összefoglalva szeretnénk Ügyfeleinket tájékoztatni a beépítéssel kapcsolatos leglényegesebb információkról, hogy valóban jó döntéseket tudjanak hozni. Természetesen sok az egyedi eset, ezért szakembereink beépítéssel kapcsolatos kérdésekben is Ügyfeleink rendelkezésére állnak.

Új építés esetén előnyösebb a helyzet, hiszen szabadon alkalmazhatók a korszerű beépítési technikák. Lényegesebb a "mikor" kérdése. Az épületben dolgozók – különösen téli időszakban – minél hamarabb szeretnék, hogy munkájuk végzését ne nehezítse az épületen átsüvöltő jeges szél. A szép, új ablakokat féltő gyártó, forgalmazó minél később, hogy ne sérüljön, ne szennyeződjön a termék (fa ablakra került cementes lé a felületkezelést teljesen tönkreteheti). Általánosságban elmondható, hogy legszerencsésebb esetben a komoly sérülésveszéllyel és nagy mennyiségű vízbevitellel járó hagyományos vakolási, aljzatbetonozási munkák legyenek elvégezve. Minimálisan legyen egy megszáradt belső vakolás. Az ablakok behelyezésével lezárásra kerül a légtér, így a vakolatból nagy mennyiségben távozó vízpára kijuttatása még rendszeres, fegyelmezett szellőztetéssel sem mindig sikeres. Téli időszakban inkább kifizetődő az amúgy is rendelkezésre álló használt zsaludeszka keretre erősített fóliával való téliesítés, mint ablakaink épségének kockáztatása. Helyszíni méretvétel (felmérés) a legtöbb esetben még csak csupasz téglafalak és szerelőbeton meglétekor történik. Fontos, hogy gyakorlott szakember végezze, aki apró jelekből is észreveszi, ill. lelkiismeretesen végigkérdezi az összes olyan szituációt, aminek a figyelmen kívül hagyása komoly problémát okozhat (kávába forduló külső kőburkolat miatti tokszélesítés igény, nyitásirányok meghatározása stb.).

Leggyakrabban felmerülő kérdés, maradjon vagy ne maradjon a régi tok?

Érthető módon sokan tartanak a régi tok kibontásával járó kosztól és felfordulástól, de még teljesen egészséges anyagú tokszerkezet esetén is célszerű a teljes csere. A régi tok és fal között jelentős méretű szigeteletlen hézag van, amit nem célszerű úgy hagyni. Ráadásul régi tokba való beépítéskor jelentősen kisebb lesz az üvegfelület, ezért csak valóban nagyon indokolt esetben érdemes a régi tokot meghagyni. Sokszor a régi tok kibontása ellen szól az is, hogy a láthatóvá vált vakolatlan kávarészek takarására nehéz szakembert találni. Az Ajtószalon Kft. teljes körű faljavítási szolgáltatásával ebben is Ügyfelei segítségére akar lenni.

Biztonsági ajtók esetében különösen fontos, hogy a beépítés gyártói és MABISZ előírások alapján történjen. Könnyű belátni, hogy a legmasszívabb ajtó is csak a határoló falszerkezethez stabilan rögzítve, azzal együtt tudja a MABISZ bizonylatban meghatározott védelmet biztosítani. Ennek megfelelően biztonsági ajtóinkat a falazatba beütött acélcsapokhoz hegesztjük. Bizonyos típusú biztonsági bejárati ajtóink egyedi méretben is megrendelhetők – így illeszthetők a rendelkezésre álló falnyíláshoz. Különleges méretek esetén nem okoz gondot a falnyílások átalakítása és visszajavítása sem.

Beltéri ajtóink tokszerkezete úgynevezett utólag szerelhető típusú. Ez azt jelenti, hogy az ajtó beépítésére a falazási, vakolási, fal és padlóburkolási munkák elvégzése után kerül sor. Amennyiben az építkezés, felújítás korábbi szakaszában történik az ajtók megrendelése, több dologra is oda kell figyelnünk:

  1. Amennyiben végleges aljzatbetontól mérünk, a falnyílás magassági méretéből le kell vonnunk a majdani padlóburkolat és ragasztó vagy alátét anyagának együttes vastagságát
  2. A vizes helyiségek (illetve bárhol, ahol lesz) falvastagságába hasonlóképpen be kell kalkulálni, hozzáadni a későbbi falburkolat vastagságát. Vakolatlan téglafal vastagság alapján végleges vastagságot meghatározni némileg kockázatos. Glettelésre kerülő YTONG és gipszkarton fal esetén nemigen lehet hibázni.

Az utólag szerelhető ajtók takaróléce, borítása típusonként különböző mértékben túlnyúlik a falnyílás szélein, így takarva el az ajtótok és a fal közötti illesztési hézagot. Ennek a takarólécnek fontos szerepe van az ajtó esztétikáját illetően is. Rendkívül szükséges ezért, hogy ezeknek a takaróléceknek legyen elegendő helyük, hogy elférjenek. Sarkoknál, egymáshoz közeli „futófalaknál” nagyon fontos az ún. falfülek, falcsonkok kiképzése. Beépítés oldalunkon látható rajzunkon szemléltetjük a „veszélyes” szituációkat, és ajtónk esztétikumának szempontjából kívánatos megoldásokat is. Természetesen vannak megoldási javaslataink olyan esetekre is, amikor elmaradt a falfül kiképzése.

Lényeges kérdés a küszöb nélküli burkolatváltások helye is. Ez akkor esztétikus, ha a váltás pontosan a csukott állapotú ajtólap alatt történik, így ilyenkor nem is látható. Az ajtólap mindig a falnak arra az oldalára kerül, ahová nyílni fog. Ez csak nagyon ritka és speciális esetekben van másként. A leggyakoribb ún. falcos ajtólapok esetén a burkolatváltás vonala pont a végleges, vakolt falsík legyen. Falcolatlan nyíló (tompa, stumpf), toló, csuklós és más különleges esetekben változik a burkolatváltás vonala is, melyekről szintén adunk felvilágosítást Ügyfeleink részére.

Nyitásirány meghatározása, jobbos, balos ajtó

Szembe kell állnunk az ajtóval, úgy hogy felénk nyíljon (szekrényajtónál ez egyszerűbb kérdés). Amelyik kezünk felé esnek az ajtó pántjai (zsanérjai), olyan nyitásirányú az ajtó.

Felújításkor a nyílásméretek adottak. Ügyfeleink részére ezért egyedi méretben gyártott beltéri ajtókat is kínálunk vagy az esetleges nyílásméret átalakítást is precízen elvégezzük. Egyedi gyártás esetén is fontos azonban az egymás mellet jól látható ajtók esetleges magassági különbségének eltüntetése, hiszen már 1-2 cm magasságkülönbség is zavaró lehet. Ilyen esetben egyedi gyártási lehetőség mellett is szükség lehet falnyílás átalakításra. Általában a cserélni kívánt beltéri ajtók takarólécezése takarja az ajtótok és a fal találkozását, ezért helyszíni felméréskor (méretvételkor) szükség lehet a takarólécek részleges vagy teljes eltávolítására.

Bezárás X  

Tisztelt Látogatónk!

Szolgáltatásainkat éppen úgy kínáljuk Önnek, ahogy mi is elvárjuk másoktól. Egyszerűen és logikusan. A kezdeti lépések során, ha tanácstalan, vagy információkra lenne szüksége, örömmel segítünk, kérjük lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken.

De, nagyon fontos tudnia: cégünk teljes körű szolgáltatást kínál Önnek!

Tanácsadás, felmérés, bontás, beépítés:

Tudjuk, a laikusnak nem könnyű eldöntenie, hogy hova, milyen nyílászárót kell, érdemes beépíttetnie, ezért már a kezdet kezdetén az Ön rendelkezésére állunk. Hívjon, írjon, és mi elmondjuk, hogy az épület szerkezetétől, a várható igénybevételtől, az Ön személyes igényeitől és lehetőségeitől függően milyen lehetőségek közül választhat. Nem a legdrágábbat próbáljuk Önre sózni, hanem a legjobbat ajánljuk, hogy előbb a megrendelőnk, később pedig az ajánlónk legyen!

Szolgáltatásaink egy részét (állapot- és műszaki felmérés, tanácsadás) potenciális ügyfeleinknek – ésszerű határok közt – ingyenesen elvégezzük, más részét kedvező – megegyezéses – áron ajánljuk. Így tehát végzünk még bontást és beépítést, valamint helyreállítást is. Igény szerint az Ön által máshol vásárolt szerkezeteket is beépítjük.

Munkánkért jótállunk, velünk valóban „házhoz jön a szakértelem”! Munkatársaink nagy tapasztalattal, hosszú ideje dolgoznak a szakmában, figyelik a trendeket, a műszaki és a piaci változásokat, korszerű anyagokat és eszközöket használnak, így ügyfeleink a lehető legjobb kiszolgálást kaphatják.

Termék kínálat:

Cégünk mindazon gyártókkal, szállítókkal kapcsolatban áll, akik kifogástalan termékeket, ésszerű árakon kínálnak. Ezen a palettán ablakok, tetővilágítók, bejárati és beltéri ajtók, ipari- és garázskapuk, árnyékolók-,valamint kiegészítők találhatók, a műszakilag még megfelelő, legolcsóbb portékától a luxus igényeket is kielégítő prémium kategóriáig. Csak Önön áll, hogy mit választ! Ha valamit mégsem találna meg kínálatunkban, kérésére utánajárunk a dolognak...

Weboldalunk használata:

Ha böngészni szeretne a kínálatban, a konkrét árucikk megtalálásához bal oldali menüoszlopunkat ajánljuk, bővebb információkat „Termékeink” menü pontban talál, éljen a lehetőséggel és nyomtatható (pdf.) dokumentumainkat mentse le számítógépére esetleg nyomtassa ki azokat.

Ha szeretné önállóan felmérni a lehetőségeit, először a mi bevonásunk nélkül, a homlokzati nyílászárók (ablakok és bejárati ajtók) esetében használhatja kalkulátor segédprogramunkat itt, az oldalon! Tudja meg, hogy a szükséges termékek várhatóan mennyibe kerülnek majd, akár különféle műszaki tartalommal, - kiegészítőkkel, anyaggal, színben, méretben, minőségben, extrákkal – A beltéri ajtók esetében a „Termékeink” menüpontban található kivonatos árlisták segítenek az önálló eligazodásban.

Ha inkább egy kockás papíron mérlegelné lehetőségeit,választhatja felső menüsorunk „ajánlatkérés” gombját. Erre kattintva egy formanyomtatványt tölthet ki és küldhet meg nekünk, amire rövidesen válaszolunk, megtéve árajánlatunkat.

Ha nem kíván élni a fent említett lehetőségek egyikével sem, bármilyen igény esetén írhat nekünk e-mailt, vagy hívhat minket telefonon.

Cégünket elérheti személyesen bemutató termünkben, vagy közvetetten, de bárhogyan is tegye, egy céghez fordul, egyformán pontos információt és egyformán gondos kiszolgálást kap!

Szolgáltatásunk menete:

Árajánlat kérése

  1. műanyag ablakok estében használja online ajánlatkészítő programunkat (Árkalkulátor gomb)
  2. küldjön ajánlatkérést (Árajánlatkérés gomb)
  3. küldjön e-mailt , hívjon bennünket telefonon, vagy keressen bennünket személyesen bemutató termünkben, hogy tudjuk egyeztetni igényeit(Vevőszolgálat)

Felmérés

Amennyiben más ajánlatokkal is összevetve szimpatikusnak tartja előzetes ajánlatunkat, éljen az ingyenes felmérés és szaktanácsadás adta lehetőséggel , vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal és egyeztesse a felmérés időpontját, melyet teljes mértékben az ön időbeosztásához igazítunk.

Hivatalos árajánlat elkészítése, megrendelés

Felmérést követően elkészülhet hivatalos ajánlatunk, melynek alapján bemutatótermünkben nyitvatartási időben - vagy akár előre egyeztetett attól eltérő időpontban is- megrendelheti a terméket, és igény szerinti szolgáltatásunkat.

Ha Ön úgy dönt, hogy nem kér előzetes ajánlatot mert esetleg  ehhez túl elfoglalt, vagy mert sok-sok elégedett ügyfelünk valamelyike ajánlott bennünket, úgy máris fölveheti velünk a kapcsolatot. Állunk rendelkezésére!

Kérjük, további, részletesebb információkért olvassa el „vásárlási tanácsainkat” (Vásárlási tanácsok), „termékeink ismertetőit” (Termékeink), „árkalkulátorunk” használati útmutatóját (Árkalkulátor) és az „árajánlat kérés” –ről szóló ismertetőnket (Árajánlat kérés)!